3
Ontvang uw digitale bevestiging
2
Upload uw logo
1
Personaliseer uw product


MAIL ONS DIRECT

Assortiment Fris

Gemeente-Amsterdam HarmanKardon Heineken Interpolis Gasunie
Onze bedrukte gifts hebben wij al mogen leveren aan de mooiste bedrijven van de Benelux. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Waterglazen laten bedrukken? Houd je hoofd koel met onze verfrissende waterglazen!

Het is belangrijk dat er genoeg gedronken wordt. Zorg ervoor dat uw waterglazen meer uitstraling hebben door deze te voorzien van uw eigen design. Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuzes bij het bedrukken van uw fris/ waterglazen. Dat staat als een paal boven water!

We hebben veel verschillende soorten frisglazen zoals longdrinkglazen, waterglazen, frisdrankglazen, tumblerglazen en nog veel meer. Deze glazen zijn goed te combineren met onze mooie flessen en karaffen met bedrukking. Kijk op onze website of vraag hulp aan een van onze specialisten.

Bedrukken van waterglazen.


Benieuwd naar hoe uw waterglazen eruit zullen komen te zien? Geen probleem we maken graag speciaal voor u een Gratis digitale drukproef op. We kijken ook graag mee naar unieke of betere ideeën voor de glazen.

Hierbij zullen we u voorzien van een eerlijk en haalbaar advies. Alle kleuren uit de Pantone-waaier kunnen worden bedrukt op uw glazen. Daarnaast beschikken we over een groot archief waardoor herhaal opdrachten gemakkelijk en snel kunnen worden geproduceerd.